O nama

$article_titleKao pionir na tržištu dodataka prehrani u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i zemljama u regiji, Flove d.o.o. diktira trendove u novim fitoterapijskim metodama koristeći bogata iskustva svojih partnera.

U suradnji sa laboratorijima prehrambene medicine iz Francuske, nutricionističkim ustanovama iz Njemačke, a zahvaljujući stalnom educiranju o novim fitoterapijskim metodama, Flove d.o.o. je razvio posebne komplekse prirodnih dodataka prehrani koji su najbolji proizvodi ove vrste na tržištu.

Oleoterapija
Oleoterapija, terapija biljnim i eteričnim uljima, hidrolatima i proizvodima koji sadrže vrhunska organska i kemotipizirana ulja (buteri i drugi kozmetički i aromaterapijski proizvodi) , posebna je specijalnost Flove. Svi proizvodi na tržištu se mogu naći pod imenom Flove . Stručni tretman biljnim i eteričnim uljima zasnivan je se na poznavanju farmakokinetike i djelovanju komponenti ulja na procese u organizmu.

SIPF terapija
SIPF proizvodi patentirani su francuski proizvodi tj. integralne otopine svježih biljaka koje se uzimaju oralno, a njima tretiramo razna oboljenja kao što su, masnoće i visok krvi tlak, onečišćena jetra i usporeni metabolizam jetre, kožna oboljenja, problem sa probavom, krvotoko, nesanica itd.
SIPF proizvodi proizvedeni sun a minus 200 stepeni celzijusa i jedini čuvaju sve sastojke ljekovite biljke. SIPF proizvodni proces poštuje i čuva cjelovitost svježe biljke (do 200 sastojaka i enzima koji djeluju i koji se čuvaju u sinergiji) imajući u vidu veću učinkovitost i puno brže djelovanje od svih drugih galenskih oblika.

Pored fitoterapijskih metoda, Flove je razvio i posebne prirodne proizvode za higijenu tijela, posebno za kožu s promjenama. U tretmanima kože, poboljšanju imuniteta, tretmanu kolesterola i triglicerida Flove uspješno koristi biljna i eterična ulja organskog porijekla, posebnog kemotipa.


Proizvodi Flove koriste se radi dugoročnog poboljšanja zdravstvenog stanja, preventivno i u svrhu prirodne higijene tijela i zdrave prehrane.

Većina Flove proizvoda napravljena je sa vodećim stručnjacima iz oblasti farmacije, fitoterapije i nutricionizma.

Amela Numić

Nutricionist

Edukacija : SGD Darmstadt , Njemačka

Preporuke