Korisnici kažu

"Ne mogu da vjerujem kako je EMuaid Max djelovala na moj ekcem. Ove godine sam bila kod dermatologa 5-6 puta i ništa od propisanih lijekova nije funkcioniralo. Dok nisam naišla na Emuaid Max na internetu, jeste malo skuplja , ali vrijedi tog novca."
Diana H.
"Konstantno sam imala problema sa povećanim kolesterolom i trigliceridima. Koristila sam SIPF terapija za čišćenje jetre , 2 bočice SIPF artičoka , 20 dana. 5-6 dana nakon terapije sam izvadila nalaze i imala snižene masnoće u gornjim granicama normale. S obzirom da imam oko 61 godinu i ne podnosim dosta lijekova, posebno sam zadovoljna ovom SIPF terapijom jer je nisam ni osjetila, biljna terapija koja se pije"
I.M , Banja Luka
"Koristila sam više preparata do sada za tretman psorijaze sa vrlo malo uspjeha. Korištenjem Emuaid kreme do sada sam dobila najbolje rezultate, posebno po licu, iza ušiju i na osjetljivim mjestima. "
Anna, Phoenix, Arizona
"Nakon 30 godina korištenja steroida i brojnih infekcija , koristio sam Emuaid kremu i za 1 sedmicu dana sam doživio čudo.Hvala Vam!"
D.B. Berlin
"Želio bih da Vas pohvalim za brzu isporuku proizvoda jer ja zivim u Švedskoj.Moj sin koristi SIPF terapiju za šišćenje jetre i kože. Ima dermatitis, osjeća se mnogo bolje, manje ga svrbi koža, manje je crvenila na koži. Pored ove terapije koristi FLOVE sredstva za higijenu(šampon za kosu,gel za tuširanje). Obavezno poslije tuširanja koristi Novaskin ulje sto mu cini kožu vlažnijom. Hvala na preporukama za potrebne terapije i FLOVE proizvode."
A.B. Svedska
"SIpf alge Fucus za 20-tak dana očistio je moj probavni sistem, u početku sam ga , prvih 5 dana , pila 3 puta dnevno a kasnije 2 puta dnevno. Nadutost i konstantna blaga mučnina nakon obroka su nestali. Osjetila sam i gubitak apetita, pomoglo mi je da smršam oko 4 kg i ako je cilj bilo čišćenje probavnog sistema. Pored postignutog cilja najviše mi se svidjelo što je ovo vrlo blagi i neagresivni 100% prirodni preparat."
A.Buljugić , Banja Luka
"Hvala na brzoj isporuci proizvoda. Nakon simptoma onečišćenja organizma (stalni umor, nemoć, nesanica i crvenilo kože i blage alergije) pronašla sam vaše proizvode na internetu , na vašem webshopu. Koristila sam SIPF terapiju za detoksikaciju, prvo čišćenje jetre i žuči a nakon 15 dana i čišćenje kože. Nakon prve faze detoksikacije odmah sam primijetila poboljšanja, nestala je nesanica i konstantni umor. Nakon čišćenja kože nemam više crvenila. Hvala na sugestijama za prehranu. Sve pohvale za uslugu."
programer E.Dedić , Jacksonville , Florida
"Jako mi se sviđaju svi proizvodi sa vaše web stranice. Fitoterapijski i SIPF proizvodi vrhunske kvalitete mogu se napokon naći i kod nas. Probala sam SIPF proizvode za čišćenje moje osjetljive kože. Nestalo je crvenilo i promjene na koži koje sam imala. Flove sredstva za higijenu stalno koristim. Usluga kupovine na webshopu je odlična, proizvode sam dobila nakon 2 dana nakon narudžbe. Plaćanje pouzećem je bez rizika za nas kupce."
dipl.ing.strojarstva Matilda Pranjić
"Super SIPF proizvodi za odvikavanje od pušenja. Kao strastveni pušač nisam imao problema u vrijeme odvikavanja. Proces odvikavanja protekao je bez nervoze, stresova i slabog sna. Isporuka proizvoda brza i ok."
Ismet Kozarić, Sarajevo
Preporuke