Maxi Flore probiotici za probavni sistem

$article_titleMaxi Flore je francuski proizvod sa probioticima koji eliminira i reducira probavne smetnje, uravnotežuje crijevnu floru i jača imuni sistem organizma.

Maxi Flore je netopiv u želucu gdje djeluje želučana kiselina , tako da djeluje bolje u crijevima i probavnom sistemu, nema kapsule , ovojnice ni želatina.

Svojim probioticima Maxi Flore stimulira jačanje imuniteta, reducira intoleranciju na laktozu i inhibira štetne bakterije. Poboljšava protok krvi i smanjuje krvni pritisak.

Vrlo važan probiotik u ovom proizvodu je Lactobacilus Helveticus Lafti10 koji eliminira vaginalne infekcije, a LGG probiotik koristi se kod infekcije crijeva , dijareje, atopijskog dermatitisa , infekcija dišnih puteva i odličan je kao prevencija od prehlada.

Bifidobakterium longum sastojak Maxi Flore koristi se kod zatvora , nadutosti , infekcija probavnog sistema i može se koristiti i u tretmanu sa antibioticima.

Vitamin D3 jača imuni sistem, smanjuje rizik od osteoporoze i poboljšava apsorpciju kalcijuma i fosfora.

Maxi Flore je originalni francuski dodatak prehrani, koristi se jednom dnevno istresanjem sadržaja vrećice direktno u usta.
Preporuke