Tri (3) osnovna elementa za vaš posao

$article_title
Da bi ste ozbiljno radili ovaj posao morate imati tri osnovna elementa a to su proizvod, prodajni plan tj. jasno definiran procentualni plan zarade i vi sami. Bez ova tri jasno definirana elementa ne može se uspješno baviti ovim poslom.
Evo kratkih objašnjenja ovih elemenata .

1.    Prvo, morate imati proizvod.Ako imate interesantne proizvode i ako ih neki distributeri bolje prodaju a neki slabije , za to nisu krivi proizvodi. Drugim riječima, svatko u firmi nudi  iste proizvode potencijalnim kupcima. To znači da posao zavisi od Vas, metoda prodaje i Vaše proaktivnosti.

2.    Drugo, mora postojati jasan kompenzacijski plan tvrtke tj. jasan plan procentualne zarade. Ako neki distributeri zarađuju više a neki manje , to ne zavisi od plana , ne postoji plan za studente ili domaćice, za zaposlene ili nezaposlene, za mlađe ili starije, plan zarade je isti za sve.

3.    Treći element ste Vi.  Vi ste jedina varijabla , sve ostalo je isto za svakog, i proizvodi i procenti zarade. Vi ste razlika između uspjeha i neuspjeha. To znači da morate upravo sada, kada započinjete rad, preuzeti punu odgovornost za sve Vaše poslove kao Službeni distributer.
Onaj tko smatra da je registracijom odradio posao ili da će to za njega odrađivati poddistributeri , je u velikoj zabludi i njegovo bavljenje ovim poslom je osuđeno na neuspjeh ili relativni uspjeh. Vaše zalaganje je jedini faktor uspjeha u ovom poslu.

Preporuke